BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@acuraflex.nl

Een Natuurlijke en Effectieve oplossing voor problemen met gewrichten, spieren, artritis en ischias.

ACURAFLEX capsules en crème bevatten alleen natuurlijke ingrediënten met bewezen effectiviteit.

Acuraflex formules zijn gebaseerd op actieve en natuurlijke ingrediënten. De effectieve werking van Acuraflex ingrediënten is bewezen in tal van wetenschappelijke studies. Extracten van planten, vitaminen en mineralen die worden gebruikt in de Acuraflex formule zijn van de hoogste kwaliteit en worden verkregen door speciale extractiemethoden onder strikt gecontroleerde omstandigheden. Onze specialisten testen de productkwaliteit in verschillende stappen, waardoor Acuraflex efficiënter is dan vergelijkbare producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

De combinatie van actieve en natuurlijke ingrediënten in Acuraflex producten maakt een krachtige formule die over het algemeen de gezondheid van gewrichten, kraakbeen, botten en spieren verbetert. Acuraflex heeft een effectieve pijnstillende en ontstekingsremmende werking en helpt chronische patiënten die lijden aan reuma, artritis, ischias en osteoartritis. Op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen voor het lichaam, helpt Acuraflex sneller herstel van breuken, verstuikingen en operaties. Acuraflex formuleringen bevatten buitengewoon hoge hoeveelheden van planten, vitaminen en antioxidanten, evenals hoge kwaliteit en krachtige extracties. Daarom is Nutrilago® Acuraflex momenteel de meest unieke en krachtige formule op de markt.

Nutrilago Acuraflex
 

Curcumine – Studies

Artritis is een chronische ziekte die het gevolg is van een ontsteking van een of meer gewrichten. Hoewel er meer dan 100 verschillende soorten artritis zijn, zijn er drie meest voorkomende vormen – artrose, reumatoïde artritis en jicht. Bij osteoartritisbehandelingen combineren artsen meestal lichaamsbeweging, levensstijlveranderingen en het gebruik van niet-steroïde ontstekingsremmende medicijnen (zoals aspirine) die gepaard gaan met tal van negatieve effecten. De studie naar het potentiële positieve effect van curcumine op artritis werd voor het eerst gepubliceerd in 1980 in een korte, cross-over studie, waarbij 18 jonge patiënten met reumatoïde artritis betrokken waren. In deze studie werd het effect van curcumine vergeleken met de geneesmiddelen voor fenylbutazonreceptoren. Patiënten werden willekeurig toegewezen om gedurende 2 weken curcumine (1,2 g / dag) of fenylbutazon (0,3 g / dag) te ontvangen. Curcumine leek goed te worden verdragen, had geen negatief effect en had een anti-reumatische activiteit die identiek was aan die van fenylbutazon, en manifesteerde zich door ochtendstijfheid te verminderen , de bewegingstijd zonder problemen te verlengen en de zwelling te verminderen.

Een tweede onderzoek met 50 artrosepatiënten evalueerde de werkzaamheid bij een dosis die gelijk was aan 200 mg curcumine per dag. Tekenen en symptomen van artrose werden geëvalueerd met behulp van WOMAC-resultaten (pijnniveau-indicatoren). Mobiliteit wordt geëvalueerd door loopgedragstesten en ontstekingsstatus wordt geschat door CRP-niveaus te meten. Na 3 maanden behandeling werd de wereldwijde WOMAC-score met 58% verlaagd. De loopafstand is toegenomen van 76 m tot 332 m en de CRP-niveaus zijn aanzienlijk verlaagd. Ter vergelijking werd slechts een bescheiden verbetering van deze metingen geregistreerd in de controlegroep. Over het algemeen suggereren deze resultaten de werkzaamheid van curcumine bij de behandeling van artrose.

In de volgende studie onderzocht dezelfde groep wetenschappers de werkzaamheid en veiligheid van curcumine op lange termijn in een langetermijnstudie (van 8 maanden) waarbij 100 patiënten met artrose betrokken waren. Patiënten werden verdeeld in een controlegroep (50 patiënten) en een curcumine groep (50 patiënten) waarbij patiënten gedurende 8 maanden 1 g curcumine per dag ontvingen. Het WOMAC resultaat werd met meer dan 50% verlaagd, terwijl de loopprestaties bijna drie keer toenamen in vergelijking met de controlegroep.

Glucosaminesulfaat – Studies

Studies waarbij Glucosaminesulfaat als voedingssupplement wordt gebruikt, hebben aangetoond dat het de symptomen van collageenafbraak (gewrichtsweefsel) en osteoartritis vermindert. Glucosamine is vergelijkbaar met acetaminofen, een referentiegeneesmiddel voor artrose. Studies, die onder meer atleten die glucosamine als voedingssupplement hebben gebruikt, zijn beperkt, maar voorlopig bewijs toont aan dat doses tot 3.000 mg glucosamine als voedingssupplement, gewrichtsdegeneratie kunnen voorkomen. Dit effect is belangrijker voor sporters die te maken hebben met zeer intensieve sporten zoals hardlopen. Glucose is veilig in gebruik en de meest voorkomende bijwerking is overgewicht. Het gebruik van Glucosamine alleen kan geen osteoartritis genezen, maar het kan de progressie van de ziekte vertragen.

Chondroïtinesulfaat – Studies

Dr. Pelletier’s team van de Universiteit van Montreal bestudeerde 194 mensen met knie artrose en ontsteking van het gewrichtsmembraan in de knie. Het onderzoek duurde 2 jaar en de deelnemers werden verdeeld in twee groepen. De eerste groep kreeg dagelijks 1200 mg (farmacologische dosis) chondroïtine, terwijl de andere groep dagelijks 200 mg celecoxib kreeg. Na de eerste beoordeling hervatten de onderzoekers talrijke factoren die op de werkzaamheid van chondroïtine zouden wijzen. Onderzoekers hebben MRI’s uitgevoerd om kraakbeenverlies, beenmergveranderingen en verdikking van het gewrichtsmembraan in de knie op te sporen.

Bovendien schatten ze de mate van zwelling van de knie en de mate van pijn bij de patiënt. Na het eerste en het tweede jaar vonden de onderzoekers dat het knieverlies in de chondroïtinegroep verminderd was in vergelijking met de groep die celecoxib gebruikte.

Deze bevindingen zijn belangrijk omdat ze aantonen dat chondroïtine, in tegenstelling tot celecoxib, het verlies van kraakbeen in ieder geval gedeeltelijk kan verminderen“, zegt Dr. Pelletier. Beide groepen merkten een aanzienlijke afname van de zwelling van de knie op, evenals een vergelijkbare effectiviteit bij het verminderen van de symptomen van artrose. Uiteindelijk waren de deelnemers van beide groepen in staat om de hoeveelheid acetaminofen die ze elke dag hadden ingenomen te verminderen en hadden ze een betere tolerantie voor behandeling. “Deze studie toont aan dat chondroïtinesulfaat en celecoxib even effectief zijn in het verminderen van de symptomen van artrose van de knie. Het is echter gebleken dat alleen chondroïtinesulfaat in staat is om de progressie van de ziekte te vertragen door het verlies van kraakbeen te verminderen”. Dr. Pelletier merkte ook op dat het interessant kan zijn om verder onderzoek te doen om het effect van chondroïtine in andere gewrichten te bepalen.

Vitamine D3 – Studies

Osteoporose wordt meestal geassocieerd met een ontoereikende calciuminname, maar een gebrek aan vitamine D draagt bij tot osteoporose door het verminderen van de calciumopname. Hoewel tumoren en osteomalacie extreme voorbeelden zijn van een vitamine D-tekort, is osteoporose een voorbeeld van een langdurig calcium- en vitamine D-tekort. Adequate niveaus van vitamine D-opslag houden de botsterkte op peil en kunnen osteoporose voorkomen bij oudere volwassenen, personen met trainingsproblemen, postmenopauzale vrouwen en personen met chronische steroïdentherapie. De meeste gevolgen van vitamine D voor de gezondheid van de botten omvatten calcium, dus het is moeilijk om de effecten van elk voedingsmiddel te isoleren, maar de doeltreffendheid ervan is onbetwistbaar.

Deskundige opinie – Dr. Heather C. Calkins

Acuraflex capsules en crème zijn volledig natuurlijke producten die alle ingrediënten combineren die bekend staan om hun gunstige effect op de gezondheid van de gewrichten, het kraakbeen, het bot en de spieren, en zijn een effectief pijnstillend middel. Hun ontstekingsremmende werking helpt chronische patiënten die lijden aan reuma, artritis, artritis, artrose, ischias en sneller en gemakkelijker herstel van breuken, verstuikingen en operaties. Hoe eerder het probleem wordt erkend, des te groter is de effectiviteit van onschadelijke en niet agressieve behandelingen, dat wil zeggen de zelfbehandeling. Het heeft ook de voorkeur om Acuraflex te nemen als een aanvulling op geneesmiddelen voor het gunstige effect op het lichaam omdat het tal van vitaminen, mineralen en antioxidanten bevat.

Secure Payment

EENVOUDIGE AANKOOP & VEILIGE BETALING

Eenvoudige bestelling, discrete aankoop en veilige betaling. > Meer...

delivery

GRATIS EN DISCRETE LEVERING

Levering is gratis voor alle bestellingen boven de 60,00 €. Alle producten zijn discreet verpakt. > Meer...

Acuraflex natural

Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES

Acuraflex natural
Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES