BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@acuraflex.nl

Een Natuurlijke en Effectieve oplossing voor problemen met gewrichten, spieren, artritis en ischias.

ACURAFLEX CAPSULES EN CRÈME zijn een unieke en effectieve therapie vanwege de hoogwaardige kwaliteit en speciaal geëxtraheerde grondstoffen waaruit ze worden geproduceerd. De formuleringen van beide producten bevatten 24 volledig natuurlijke plantaardige ingrediënten, waaronder vitaminen, mineralen, antioxidanten en essentiële oliën.

Er is een groot aantal soortgelijke producten op de markt, maar alleen Acuraflex capsules en crème hebben de juiste, meest effectieve verhouding van planten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en etherische oliën van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten, evenals de eindproducten, hebben een zeer strenge kwaliteits- en veiligheidscontrole ondergaan.

Onze producten worden vervaardigd in Duitsland, volgens ISO 9001, HACCP, GMP-certificaten en bevatten geen GGO-elementen, ook zijn de capsules geschikt voor gebruik door veganisten en vegetariërs.

Acuraflex-capsules zijn geregistreerd als voedingssupplement (Classificatie nr.:541-02/17-01/628) en Acuraflex-crème bij de Europese Commissie, op het officiële portaal van de Europese Unie CPNP, voor dergelijke producten (nr.: 2531376). Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten, en u twijfelt of u de Acuraflex-capsules en -crème moet innemen, raden wij u aan deze niet te gebruiken voordat u uw arts of apotheker raadpleegt. Deze producten zijn niet bedoeld voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar. Houd ze buiten het bereik van kinderen.

Acuraflex

CAPSULES

CAPSULE INGREDIËNTEN
 • Kurkuma longa extract
 • 95% Curcumine
 • Boswellia serrata extract akba
 • Piper nigrum extract
 • Piperine
 • Chondroïtine
 • Glucosamine
 • Vitamine C (L-Ascorbisch)
 • Vitamine D (D3-Cholecalciferol)
 • Vitamine B6 (Pyridoxine)
 • Vitamine B1 (Thiamine)
 • Magnesium
 • Calcium

Acuraflex

CRÈME

CRÈME INGREDIËNTEN
 • Kurkuma Longa wortelolie
 • Zingiber officinale wortelolie
 • Eucalyptus globulus bladolie
 • Aloë Barbadensis bladsap
 • Capsicum Frutescens fruitextract
 • Menthol
 • Kamfer
 • Brassica campestris zaadolie
 • Acacia catechu kauwgom
 • Prunus Amygdalus Dulcis-olie
 • Simmondsia Chinensis zaadolie
 • Vitamine E (Tocoferol)

Kurkuma (curcumine) 300 mg

Een krachtig natuurlijk pijnstillend middel. Effectief bij chronische ziekten.

Door vele studies worden kurkuma-extract en kurkumaolie bevestigd als medicinale ingrediënten waarvan de werkzame stoffen een sterke ontstekingsremmende werking hebben, vergelijkbaar met krachtige ontstekingsremmende voorgeschreven medicijnen. De krachtige pijnstillende werking van curcumine is vooral gunstig voor mensen met reumatoïde artritis. Curcumine vermindert de ochtendstijfheid, verlengt de mobiliteitsperioden en vermindert zwelling van de gewrichten. HET KAN ZOWEL IN ACURAFLEX CRÈME ALS IN CAPSULES WORDEN GEVONDEN.

Glucosamine sulfaat 300 mg

Beschermt effectief het bindweefsel, het kraakbeen en zorgt voor de mobiliteit van de gewrichten.

Glucosamine is een aminosuiker die in alle lichaamsweefsels voorkomt, meestal in bindweefsel en kraakbeen. Het hoofddoel is de bescherming van het bindweefsel en het kraakbeen, en daarmee de mobiliteit van de gewrichten te waarborgen. Bij mensen met gediagnosticeerde artritis verlicht glucosamine pijn, ontstekingen en verhoogt het de bewegingsvrijheid. Het heeft een belangrijke toepassing bij het herstel van sport- en andere blessures. Er is geen significante hoeveelheid Glucosamine in de voeding aanwezig, daarom is het noodzakelijk om het als voedingssupplement in te nemen. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CAPSULES.

Chondroïtine sulfaat 300 mg

Vermindert pijn, beschermt en verhoogt de vorming van nieuw kraakbeen.

Chondroïtinesulfaat is een glycosaminoglycaan, een natuurlijk kraakbeenelement dat in het bindweefsel van alle zoogdieren voorkomt. Het wordt meestal verkregen uit het kraakbeen van de haai. Chondroïtine regenereert het gewrichtsvocht, dat de pols voedt en beschermt tegen mechanische schade. Door de jaren heen zijn deze structuren versleten en moeilijker te regenereren, en hun achteruitgang veroorzaakt pijn en mobiliteitsmoeilijkheden. Dit is een basis voor de ontwikkeling van artrose, maar ook voor het ontstaan van verschillende mechanische verwondingen aan gewrichten. Het gebruik van chondroïtinesulfaat verhoogt de mobiliteit van degeneratieve veranderde gewrichten, vermindert de pijn en de noodzaak van het gebruik van niet-steroïde ontstekingsremmende middelen. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CAPSULES.

Indische Wierookhars extract (Boswellia serrata) 100 mg

AKBA in combinatie met Curcumine vermindert de pijn aanzienlijk en verhoogt de mobiliteit.

Als belangrijkste werkzame stof uit het extract van de Indiase wierookhars dat gebruikt wordt bij de behandeling van pijn en ontstekingen van de gewrichten, is AKBA (Acetyl-11-keto-bèta-boswell-zuur) het belangrijkste werkzame bestanddeel. AKBA heeft een krachtige ontstekingsremmende werking die de gezondheid verbetert en bijdraagt aan het behoud van normale gewrichten en hun mobiliteit. Het Indiase Wierookhars extract in combinatie met het Curcumine extract verlicht effectief de pijn veroorzaakt door artritis, maar in tegenstelling tot conventionele medicijnen, veroorzaken ze geen bijwerkingen. Veel studies hebben aangetoond dat de mobiliteit van mensen met chronische aandoeningen en ontstekingen aanzienlijk is verbeterd. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CAPSULES.

Vitamine D3 7 μg

Deze vitamine is van cruciaal belang voor het gezond houden van de botten en is ook nuttig bij de behandeling van chronische aandoeningen van gewrichten en kraakbeen.

Vitamine D3 draagt bij aan het gezond houden van botten, kraakbeen en tanden. De belangrijkste functie van vitamine D is het handhaven van een normaal calciumgehalte in het bloed door de absorptie en opslag ervan te controleren. Vitamine D-deficiëntie leidt tot een verminderde opname van calcium (het belangrijkste bestanddeel van de botten). Veel mensen lijden aan een chronisch vitamine D-tekort, vooral in de winterperiode en tot de meest kwetsbare groepen behoren kinderen, ouderen en zwangere vrouwen. Osteoporose wordt meestal geassocieerd met een vitamine D-tekort. Vitamine D tast het kraakbeen rechtstreeks aan en beïnvloedt een betere productie van cellen voor de regeneratie van het kraakbeen. Het is gebleken dat Vitamine D een belangrijk effect heeft bij de behandeling van artrose. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CAPSULES.

Calcium 21,10 mg, Magnesium 22,50 mg

Het voorkomen van osteoporose.

Calcium is het meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam en het grootste deel ervan zit in botten en tanden. De belangrijkste taak van calcium is het voorkomen van osteoporose. Het is belangrijk voor de opbouw van botten en tanden, het goed functioneren van het zenuw- en spierstelsel, het reguleren van het hartritme, de bloeddruk en de bloedstolling. Maar, ook voor het behoud van het goede hormonale evenwicht. Calcium kan niet worden geproduceerd in het lichaam, dus het moet worden ingenomen met voedsel of via voedingssupplementen. Magnesium helpt bij het handhaven van een normale bloeddruk en hartslag en houdt de tanden en botten gezond. Een gebrek aan magnesium in het lichaam leidt tot symptomen als vermoeidheid, spierkrampen en uitputting. Naast magnesium is voor mensen die actief aan sport doen en intensiever dan anderen gebruik maken van spieren en botten, calcium ook heel belangrijk. Deze twee mineralen werken samen met magnesium en dragen bij aan de calciumopname in het lichaam en vice versa. ZE KUNNEN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CAPSULES.

Zwarte peper extract (Piperine) 2 mg

In combinatie met andere ingrediënten draagt het in belangrijke mate bij tot de opname van werkzame stoffen.

Een belangrijke werkzame stof in het extract van zwarte peper (piperine) verbetert de opname van werkzame stoffen in het lichaam aanzienlijk. Klinische studies hebben aangetoond dat piperine de biologische beschikbaarheid van curcumine (actieve stof van curcumine extract) aanzienlijk verhoogt. In combinatie met de curcumine, werkt piperine als een krachtig natuurlijk pijnstillend middel en veroorzaakt het geen bijwerkingen in vergelijking met conventionele medicijnen. Piperine zelf heeft een belangrijke ontstekingsremmende werking, kalmeert ontstekingen, verlicht pijn, verbetert de doorbloeding en is een uitstekend ontgifter. Wetenschappers hebben kraakbeencellen behandeld bij chronische patiënten met verbrijzelde zwarte peper, wat resulteerde in minder ontstekingen en men concludeerde dat het extract van zwarte peper een effectieve oplossing kan zijn voor artritis. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CAPSULES.

Vitamine C 40 mg, B1 0,27 mg, B6 0,33 mg

Krachtige antioxidanten voor de gezondheid van gewrichten, kraakbeen, botten en spieren.

Vitaminen zijn essentiële voedingsstoffen voor het normaal functioneren van het hele menselijk lichaam. Vitaminen in Acuraflex-capsules zijn belangrijk voor de versterking van de botten, gewrichten en normale spierwerking. Vitamine C verhoogt de productie van collageen dat een bestanddeel is van het hele lichaam (huid, botten, pezen, kraakbeen, tanden, ogen, hart) en noodzakelijk is voor de bescherming van de gewrichten, de flexibiliteit van de banden en pezen, en het verbeteren van de mobiliteit van de gewrichten. Vitamine B1 is belangrijk voor het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de spieren. Een tekort aan vitamine B1 kan zwellingen, beenkrampen, spierzwakte, vermoeidheid en zenuwschade veroorzaken. Vitamine B6 speelt een belangrijke rol in de aminozuurstofwisseling, eiwitproductie, chemische neurotransmitters, rode bloedcellen en prostaglandinen. In de spier is B6 essentieel voor de productie van antilichamen en voor het behoud van het evenwicht van natrium en kalium. ZE KUNNEN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX-CAPSULES.

Cayennepeper – hete peper (Capsicum)

Capsicum en Curcumine hebben een krachtige natuurlijke antirheumatische werking.

Capsicum is een natuurlijk alkaloïde van hete peper met sterke helende eigenschappen. Veel studies hebben de helende eigenschappen van Capsicum bevestigd, dat vaak wordt gebruikt als een effectieve lokale antirheumatische werking. In Acuraflex crème, heeft het een sterke rol in het verlichten van pijn in de gewrichten, spieren, rug, pijn na de operatie, en in het verlichten van reumatische pijn. Capsicum in combinatie met Curcumine wordt vaak gebruikt in zelfgemaakte remedies voor artritispatiënten. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CRÈME.

Menthol

Lokaal pijnstillend, verlicht effectief de pijn in alle gewrichten en spieren.

Menthol koelt af en werkt als een lokaal verdovingsmiddel. Het leidt tot pijnstillende werking en is effectief tegen pijn in de gewrichten, spieren, pezen, rugpijn, spasmapijn, krampen, reumatische pijn, ischias, artritis, artrose, en alle problemen in verband met gewrichten, botten en spieren. In Acuraflex crème, in combinatie met andere actieve ingrediënten, verbetert de mobiliteit effectief. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CRÈME.

Eucalyptus

Vermindert acute en chronische pijn.

In Acuraflex crème, is eucalyptus een ontstekingsremmend pijnstillend middel dat de pijn in het behandelde gebied effectief kalmeert en verlicht. Het helpt bij het verlichten van chronische aandoeningen, pijn in botten, gewrichten, spieren en pezen. Eucalyptuscrème wordt het meest gebruikt als lokaal verdovingsmiddel. Eucalyptus samen met andere ingrediënten van Acuraflex crème verlicht effectief alle problemen en chronische aandoeningen (reumatoïde artritis, ischias, uitademing en pijn in spieren, gewrichten en pezen). HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CRÈME.

Gember

Effectief bij de behandeling van artritis, verlicht de pijn en werkt als een middel tegen kanker.

Actieve bestanddelen van gember zijn nuttig bij het voorkomen van het prostaglandine biosyntheseproces, dat verantwoordelijk is voor ontstekingen. Gember heeft pijnstillende, verzachtende en antibacteriële eigenschappen en wordt effectief gebruikt bij de behandeling van reumatoïde artritis, artrose en andere aandoeningen van het bewegingsapparaat en bindweefsel. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CRÈME.

Kamfer

Helpt bij degeneratieve veranderingen in de spieren en gewrichten.

Kamfer wordt verzameld van kamferbomen (altijdgroene bomen die in Azië groeien) ouder dan 50 jaar. Het werkt als een lokaal verdovingsmiddel en helpt bij degeneratieve veranderingen in spieren en gewrichten, neuralgie en reumatische pijn. Vermindert zwellingen en ontstekingen. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CRÈME.

Aloë Vera

Voedt de huid en werkt ontstekingsremmend.

Aloë Vera wordt al eeuwenlang gebruikt voor genezing en wordt beschouwd als een van de meest nuttige kruidenplanten. Het werkt ontstekingsremmend, heeft pijnstillend en zijn antimicrobiële eigenschappen voeden de huid en stimuleren het immuunsysteem. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CRÈME.

Acacia Catechu

Vermindert ontstekingen bij artrose.

Het actieve ingrediënt wordt verkregen uit middelhoge bomen met boomtoppen van varen die groeien in Azië, waaronder China en Indië. Catechine en tannine op basis van kruiden van deze planten zijn de belangrijkste actieve bestanddelen van dit extract. Taxifoline, het tweede ingrediënt, heeft antibacteriële, ontstekingsremmende, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. HET KAN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CRÈME.

Andere etherische oliën

(Brassica campestris, Simmondsia chinensis, Prunus amygdalus dulcis)

Brassica campestris heeft gunstige voedingseigenschappen. Het bevat een veel lager gehalte aan verzadigde vetzuren dan olijfolie en een aanzienlijk hoger gehalte aan omega-3-vetzuren, belangrijk voor de gewrichtsbeweging en gezondheid van de bloedvaten. De amandelolie bevat eiwitten, vet, vitamine E, riboflavine (B2), fosfor, koper, magnesium, die belangrijk zijn voor gezonde botten en goede spierfuncties. Simmondsia chinensis bevat veel vitaminen en mineralen, het werkt ontstekingsremmend, reguleert vet en vocht, en beschermt en voedt de huid. ZE KUNNEN WORDEN GEVONDEN IN ACURAFLEX CRÈME. Bestel vandaag nog uw Acuflex capsules en crème.

Secure Payment

EENVOUDIGE AANKOOP & VEILIGE BETALING

Eenvoudige bestelling, discrete aankoop en veilige betaling. > Meer...

delivery

GRATIS EN DISCRETE LEVERING

Levering is gratis voor alle bestellingen boven de 60,00 €. Alle producten zijn discreet verpakt. > Meer...

Acuraflex natural

Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES

Acuraflex natural
Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES