BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@acuraflex.nl

Een Natuurlijke en Effectieve oplossing voor problemen met gewrichten, spieren, artritis en ischias.

ACURAFLEX CRÈME (100 ml) wordt naar behoefte meerdere malen per dag rechtstreeks op de huid aangebracht, op een pijnlijke, gezwollen, stijve of pijnlijke plek. Voor gebruik moet u uw handen wassen en goed drogen. Druk 3 tot 5 keer op het pompje boven op de fles om de juiste hoeveelheid crème te extraheren. Wrijf de crème in de huid en blijf enkele minuten masseren tot de crème volledig is opgenomen. U moet een iets hogere huidtemperatuur bereiken zodat de absorptie van de actieve bestanddelen van de Acuraflex crème zo effectief mogelijk is. Was uw handen na gebruik. Als u crème op uw handen heeft, raak dan uw ogen en gezicht niet aan. Acuraflex crème is niet bedoeld voor gebruik in het gezicht. Acuraflex crème is alleen voor uitwendig gebruik. Bewaar het op een droge en donkere plaats, buiten het bereik van kinderen, bij temperaturen boven 10° C en onder 25° C.

  • Breng Acuraflex crème, indien nodig, meerdere keren per dag aan op de pijnlijke plaats.
  • Druk 3-5 keer op de pomp voor de juiste dosering om milde pijn of ontsteking te behandelen, verhoog de dosering als het nodig is.
  • Masseer de pijnlijke plek enkele minuten in tot de crème volledig is geabsorbeerd.
  • Voor en tijdens het aanbrengen van de crème wordt aanbevolen om het lichaamsdeel, waarop de crème wordt aangebracht, op te warmen.
  • Was voor én na gebruik uw handen
  • Een flesje bevat 100ml Acuraflex crème

ACURAFLEX CAPSULES (60 capsules) moeten twee keer per dag (‘s morgens en ‘s middags) worden ingenomen tijdens of na de maaltijd, met voldoende water. Acuraflex capsules bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn als zodanig geschikt voor Veganisten en Vegetariërs. Voor een optimaal resultaat kunt u de capsule therapie elke dag zonder overslaan toepassen, gedurende minstens drie maanden. De inhoud van één verpakking van 60 capsules is voldoende voor 30 dagen gebruik. Acuraflex capsules veroorzaken geen verslaving en hebben geen bijwerkingen, dus u kunt ze zolang gebruiken als u dat nodig acht. Capsules zijn alleen voor oraal gebruik. Bewaar ze op een droge en donkere plaats, buiten het bereik van kinderen, bij temperaturen boven 10° C en onder 25° C. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld.

  • Neem twee keer per dag een capsule in, tijdens of na de maaltijd, met een glas water.
  • Voor een optimaal resultaat neemt u elke dag tweemaal daags een capsule, zonder over te slaan, gedurende een periode van minimaal drie maanden.
  • Inhoudelijk: 60 capsules zijn genoeg voor 30 dagen therapie.

> Bekijk hier de prijs en bestel hier uw Acuraflex crème en capsules.

Secure Payment

EENVOUDIGE AANKOOP & VEILIGE BETALING

Eenvoudige bestelling, discrete aankoop en veilige betaling. > Meer...

delivery

GRATIS EN DISCRETE LEVERING

Levering is gratis voor alle bestellingen boven de 60,00 €. Alle producten zijn discreet verpakt. > Meer...

Acuraflex natural

Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES

Acuraflex natural
Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES