BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@acuraflex.nl

Een Natuurlijke en Effectieve oplossing voor problemen met gewrichten, spieren, artritis en ischias.

Antwoorden op Veel Gestelde Vragen

1. Wat is ACURAFLEX?

Acuraflex is een natuurlijke en effectieve oplossing voor problemen met gewrichten, spieren, artritis en ischias. Dit pakket bestaat uit geavanceerde anti-inflammatoire supplementen in de vorm van capsules en kalmerende anti-inflammatoire crème voor uitwendig gebruik.

Acuraflex capsules en crèmes worden geproduceerd in overeenstemming met de hoogste normen van Duitsland en de Europese Unie. Acuraflex is het resultaat van langdurig onderzoek en wetenschappelijke studies die de effectiviteit van de ingrediënten hebben bewezen. Het is gebaseerd op een volledig natuurlijke formule en is als zodanig ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Acuraflex producten behandelen direct het ontstekingsgebied tijdens de verschillende bot-, gewrichts-, spier-, ligament- en peesaandoeningen. Ze werken ook preventief, wat vooral belangrijk is voor recreatieve en professionele sporters voor het stimuleren van de kracht van ligamenten, bindweefsel en gewrichten. Acuraflex crème heeft een zeer aangename geur en kan uw lichaam ontspannen na intense fysieke activiteit.

Wij adviseren het gebruik van Acuraflex capsules en crèmes tegelijkertijd. Capsules beïnvloeden de langdurige symptomen van binnenuit, terwijl de crème van buitenaf op het ontstoken en pijnlijke deel van het lichaam werkt.

Ons succesvolle bedrijf is gebaseerd op regelmatige, tevreden klanten en daarom moeten onze producten 100% efficiënt en van de hoogste kwaliteit zijn.

Lees hier wat klanten van onze producten vinden.

2. Wie kan profiteren van het gebruik van ACURAFLEX producten?

Acuraflex kan nuttig zijn voor mensen van alle leeftijden die op zoek zijn naar een natuurlijke methode om pijn te verminderen en pijnlijke symptomen van onaangename aandoeningen van de botten, gewrichten, spieren en ligamenten in de benen, armen, ruggengraat, nek, bekken, enz., te voorkomen.

Wij raden Acuraflex aan als u last heeft van ochtendstijfheid, zwakte in de benen, zwelling in de benen of gewrichten, zwakke gewrichten of andere delen van het lichaam, verminderde flexibiliteit, pijn in de nek, schouders, knieën, ellebogen, enz.

Acuraflex is ook bedoeld voor zowel professionele sporters als liefhebbers, de formule verbetert de sterkte van de ligamenten, bindweefsel en gewrichten, het kan het regeneratieproces van het lichaam na verwondingen en operaties versnellen en kan ontstekingen in een korte periode van tijd elimineren. Acuraflex crème kan de spieren ontspannen na intense fysieke activiteit.

Acuraflex kan ook diegenen helpen die medicijnen gebruiken en geen aanvullende farmaceutische pijnstillers mogen gebruiken, en ook iedereen die op zoek is naar een natuurlijke remedie voor artritis, reuma en andere chronische aandoeningen van gewrichten en spieren.

Lees hier meer over Acuraflex producten.

3. Hoe ACURAFLEX Crème en Capsules gebruiken?

Acuraflex crème kan naar behoefte meerdere keren per dag worden aangebracht. Een flesje bevat 100 ml Acuraflex crème. Het pompje bovenop de fles is aanwezig om de juiste dosering van de crème te garanderen.

Als de ontsteking slechts licht is, druk dan 3 tot 5 keer op de pomp voor de juiste dosering. Als uw ontsteking medium of zelfs sterk is, kunt u de dosering verhogen. Het is aan te raden om de crème aan te brengen door het ontstoken gebied gedurende enkele minuten in cirkelvormige bewegingen te masseren, de werking zal op die manier effectiever zijn. Uw lichaam zal gemakkelijk de actieve ingrediënten absorberen en de crème zal effectiever werken. Zorg ervoor dat u daarna uw handen wast. Acuraflex crème is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik en is niet bedoeld voor gebruik bij kleine kinderen. Als u niet zeker weet of twijfelt of u Acuraflex moet gebruiken, dan raden wij u aan contact op te nemen met uw arts of apotheker.

Acuraflex capsules worden tweemaal daags (‘s morgens en ‘s middags) met of na een maaltijd met voldoende water ingenomen. Ze zijn ook geschikt voor veganisten en vegetariërs. Voor een optimaal resultaat moeten capsules dagelijks worden ingenomen voor een periode van minimaal drie maanden. Een fles bevat 60 capsules, wat voldoende is voor 30 dagen gebruik. Acuraflex capsules veroorzaken geen bijwerkingen of verslaving en je kunt ze zo lang gebruiken als je wilt. De capsules zijn alleen geschikt voor oraal gebruik.

Meer informatie over het gebruik van Acuraflex crème en capsules vindt u hier.

4. Zijn ACURAFLEX capsules en crème producten effectief en van hoge kwaliteit?

Ons succesvolle bedrijf is gebaseerd op regelmatige, tevreden klanten en daarom zijn onze producten 100% efficiënt en van hoge kwaliteit. (Klantenbeoordelingen kunt u hier vinden.)

Acuraflex producten en de formule erachter is het resultaat van langdurig onderzoek. Vele studies hebben de effectiviteit van de ingrediënten in Acuraflex capsules en crèmes bewezen.

Acuraflex bevat natuurlijke ingrediënten, hun werking is snel en efficiënt. Deze natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de beste en meest effectieve resultaten te verkrijgen. Naast de buitengewone kwaliteit van onze ingrediënten, onderscheidt Acuraflex zich op de markt door het precieze proces van het extraheren van plantaardige elementen. Om die reden is Acuraflex de eerste keuze onder klanten uit 11 landen van de Europese Unie.

Acuraflex producten worden geproduceerd in de EU, Duitsland, in hoogwaardige faciliteiten volgens de hoogste productienormen (ISO 9001, GMP, HACCP). Ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong of genetisch gemodificeerde organismen en alle ingrediënten worden onderworpen aan microbiologische tests op zware metalen. Ze zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Acuraflex producten zijn van hoge kwaliteit en hun effectiviteit is wetenschappelijk bewezen, ze zijn veilig in gebruik en beschikbaar zonder recept.

5. Wat zijn de ingrediënten van ACURAFLEX producten?

Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een hoge doeltreffendheid. Onze producten bevatten alleen hoogwaardige plantenextracten, vitaminen en antioxidanten. Een gedetailleerde lijst van ingrediënten vindt u hier.

De Acuraflex producten zijn volledig natuurlijk. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de beste en meest effectieve resultaten te verkrijgen. Naast de buitengewone kwaliteit van onze plantenextracten, vitaminen, mineralen en antioxidanten, onderscheidt Acuraflex zich op de markt door het precieze proces van het extraheren van plantaardige elementen. Om die reden is Acuraflex de eerste keuze onder de klanten uit 11 landen van de Europese Unie.

Ingrediënten van Acuraflex crème: Kurkuma Longa wortelolie, Zingiber officinale wortelolie, Eucalyptus globulus bladolie, Aloë Barbadensis bladsap, Capsicum Frutescens vruchtenextract, Menthol, Kamfer, Brassica campestris zaadolie, Acacia catechu gom, Prunus Amygdalus Dulcis olie, Simmondsia Chinensis zaadolie, Vitamine E (Tocoferol).

Ingrediënten van Acuraflex capsules: Kurkuma longa extract (95% Curcumine), Boswellia serrata extract akba, Piper nigrum extract, Piper nigrum extract, Piperine, Chondroïtine, Glucosamine, Vitamine C (L-Ascorbische), Vitamine D (D3-Cholecalciferol), Vitamine B6 (Pyridoxine), Vitamine B1 (Thiamine), Magnesium, Calcium.

6. Zijn er bijwerkingen van het gebruik van ACURAFLEX producten?

Acuraflex capsules en crème bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en veroorzaken geen bijwerkingen als ze correct en volgens de instructies worden gebruikt. Net als bij alle andere voedingssupplementen raden wij u sterk aan om met uw arts of apotheker te overleggen, als u niet zeker weet of twijfelt of u Acuraflex moet gebruiken. Acuraflex is niet bedoeld voor gebruik bij kleine kinderen.

Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten die vermeld staan op de verpakking van Acuraflex producten en op onze website, gebruik ze dan niet. Acuraflex capsules en crèmes zijn geen farmaceutische producten en er is geen recept nodig voor de aankoop.

7. Kan ik ACURAFLEX capsules samen met andere producten gebruiken?

De formule achter Acuraflex capsules is het product van vele jaren onderzoek, testen en ontwikkelen voor een optimale, natuurlijke, niet-invasieve, veilige oplossing voor pijnverlichting en ontsteking van botten, gewrichten, spieren, banden en pezen.

Om optimale resultaten te bereiken, wordt het gebruik van soortgelijke natuurlijke producten van andere fabrikanten, bedoeld om dezelfde omstandigheden, pijnen en ontstekingen te elimineren, niet aanbevolen. Acuraflex kan samen met andere geneesmiddelen worden gebruikt, maar alleen onder toezicht van uw arts.

Als u niet zeker weet of twijfelt of u Acuraflex moet gebruiken, raden wij u sterk aan om met uw arts of apotheker te overleggen. Acuraflex is niet bedoeld voor gebruik bij kleine kinderen.

8. Hoe snel werkt ACURAFLEX?

Acuraflex crème bevat alleen actieve natuurlijke ingrediënten die direct na gebruik, of pas na enkele minuten, na de behandeling van de pijnlijke plek, werkzaam zijn. Na het aanbrengen van de crème is een brandend of koud gevoel op de pijnlijke plek een goed teken en geeft aan dat de behandeling werkt. Acuraflex crème heeft een zeer aangename en ontspannende geur.

Acuraflex capsules werken langdurig en hebben een breed scala aan positieve effecten op alle delen van het lichaam. Zoals alle natuurlijke remedies werken ze langzamer dan geneesmiddelen, maar de effecten zijn langdurig en gunstig voor het hele organisme. De behandeling begint met de allereerste capsule, maar het is nodig om ze regelmatig een paar dagen in te nemen om voldoende werkzame stoffen in uw lichaam te verzamelen om hun optimale effect te zien. Het is aan te raden om regelmatig en gedurende minimaal drie maanden capsules in te nemen.

Het beste resultaat kan worden bereikt als Acuraflex crème en capsules gelijktijdig en volgens de instructies worden gebruikt. Meer informatie over Acuraflex producten en het gebruik ervan vindt u hier.

9. Wat is Ischias en hoe kan ACURAFLEX helpen?

Ischias is een term die de pijnlijke aandoening beschrijft die ontstaat door druk op de wortel van de grote zenuw die uit het ruggenmerg komt – nervus ischiadicus. Wanneer een persoon lijdt aan ischias, voelt hij of zij een spoelende pijn van de onderrug, via de billen naar de dijen gaan en die via het onderbeen kan uitvloeien tot aan de voet. Nervus ischiadicus is de langste en dikste zenuw in het hele lichaam. Hij bestaat uit vijf kleinere zenuwen die uit het lumbosacrale deel van de wervelkolom komen en naar beneden glijden in de benen, waar hij zich vertakt in kleinere zenuwen die het kniegebied, de ledematen, voeten en vingers verbinden.
Lees meer over de oorzaken en symptomen van ischias via deze link.

Natuurgeneeskunde zoals Acuraflex worden meestal voorgeschreven door artsen voor de behandeling van milde of vroege symptomen van ischias, en voor de middelgrote en ernstige gevallen, wordt het aanbevolen als een aanvulling op de reguliere farmaceutische therapie. Afhankelijk van het stadium van de aandoening en hoe ernstig de symptomen zijn. Indien mogelijk, is het altijd een goed idee om alleen natuurlijke geneesmiddelen te gebruiken omdat ze gunstig zijn voor het organisme en hebben een breed scala van positieve effecten op alle organen en lichaamsdelen.
Lees meer over de effecten en natuurlijke ingrediënten van Acuraflex.

10. Wat is artritis en hoe ACURAFLEX kan helpen?

Artritis is een veel voorkomende naam voor de verscheidenheid aan ontstekingsprocessen van de gewrichten, en leidt tot een verhoogd verlies van kraakbeen in de gewrichten. Artritis is niet slechts één ziekte, maar eerder een reeks van maar liefst 100 verschillende ziekten die pijn veroorzaken en de mobiliteit aanzienlijk beperken. Wanneer wij over artritis spreken, denken wij gewoonlijk aan osteoartritis en reumatoïde artritis, omdat dit tegenwoordig de meest voorkomende aandoeningen zijn.
U kunt hier alles lezen over symptomen en oorzaken van artritis.

Behandeling van reumatische aandoeningen, waaronder artritis, is gericht op het verminderen van pijn en ontsteking, het voorkomen van schade aan botten en gewrichtsbanden, en het vergroten van de mobiliteit van gewrichten. Voor deze aandoening schrijven artsen meestal medicijnen zoals corticosteroïden voor. In de meeste gevallen zijn ze effectief bij het verminderen van ontstekingen, maar ook bij het vertragen van verdere gewrichtsschade. Corticosteroïden kunnen meestal alleen de gezondheidstoestand van de patiënten op de korte termijn verbeteren, terwijl ze op de lange termijn hun effectiviteit verliezen en ernstige bijwerkingen veroorzaken. Vanwege de ernstige gevolgen die langdurig medicijngebruik kan veroorzaken, wenden steeds meer mensen zich tot de combinatie van natuurlijke crèmes en capsules van Acuraflex.

11. Wat is reumatoïde artritis en hoe kan ACURAFLEX helpen?

Reumatoïde artritis is een chronische ontstekingsziekte die, behalve gewrichten, kraakbeen en bot, ook negatieve effecten kan hebben op de huid, longen, ogen, hart en bloedvaten. Het proces begint met het synovium, de membranen die de gewrichten ondersteunen en het kraakbeen voeden, en leidt uiteindelijk tot de geleidelijke vernietiging van het bot zelf. Bij progressieve reumatoïde artritis wordt kraakbeenvernietiging versneld wanneer de vloeistof en ontstekingscellen zich ophopen in het synovium en een groei (panus) vormen, die bestaat uit verdikt synoviaal weefsel. Panus produceert meer enzymen die het nabijgelegen kraakbeen vernietigen, waardoor de status van het getroffen gebied verslechtert en meer ontstekingscellen aantrekt, waardoor het ontstekingsproces opnieuw optreedt.

De artsen schrijven natuurlijke remedies zoals Acuraflex voor voor milde of vroege stadia van reumatoïde artritis, en in middelgrote en strenge gevallen als aanvulling op de reguliere farmaceutische therapie. Afhankelijk van het stadium van de aandoening en de ernst van de symptomen is het, indien mogelijk, altijd een goed idee om alleen natuurlijke geneeskunde te gebruiken, omdat ze gunstig zijn voor het organisme en een breed scala aan positieve effecten hebben op alle organen en lichaamsdelen.

Lees meer over de werking en de natuurlijke ingrediënten van Acuraflex.

Hoe kan Acuraflex helpen bij reumatoïde artritis?

Acuraflex-capsules bevatten glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat, die beide de progressie van reumatoïde artritis verminderen door bij te dragen aan het vertragen van kraakbeenverlies en -afbraak. Het gebruik van chondroïtinesulfaat verhoogt de mobiliteit van degeneratieve veranderde gewrichten, vermindert de pijn en de behoefte aan het gebruik van niet-steroïde en ontstekingsremmende medicijnen. Curcumine werkt op ontstekingsprocessen in het lichaam, vermindert of elimineert symptomen zoals ochtendstijfheid, verlengt loopperioden en vermindert zwelling van de gewrichten. Acuraflex-capsules veroorzaken geen bijwerkingen.

Als u niet zeker weet of twijfelt of u Acuraflex moet gebruiken, raden wij u sterk aan om met uw arts of apotheker te overleggen. Acuraflex is niet bedoeld voor gebruik bij kleine kinderen.

Acuraflex crème werkt ontstekingsremmend en vermindert snel pijn. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huid en de zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke en helende ingrediënten, met ontstekingsremmende en voedende eigenschappen, zorgen voor onmiddellijke verlichting. Acuraflex crème bevat veel hoogwaardige, effectieve en veilige ingrediënten zoals etherische oliën en extracten verkregen uit curcumine, aloë vera, kamfer, eucalyptus, gember, abrikozenpaprika, menthol, amandel, jojoba, raapzaad, acacia en vitamine E. Acuraflex crème is op dit moment het enige product op de markt waarvan de formule zo’n groot aantal actieve natuurlijke ingrediënten bevat.

Lees meer over de speciale aanbiedingen van Acuraflex.

12. Hoe kan ACURAFLEX helpen bij been pijn?

Acuraflex-capsules verminderen zwelling en pijn in de benen als gevolg van langdurig staan, zitten of lichamelijke activiteit. Acuraflex-capsules werken intern en langdurig, terwijl Acuraflex-crème tijdelijk werkt en de pijnlijke spieren, gewrichten, ligamenten en pezen direct verzacht en ontspant. Acuraflex crème en capsules verhogen de mobiliteit van gewrichten en spieren en versterken de pezen, ligamenten en gewrichten met 45%. Acuraflex-producten versnellen de lichaamsregeneratie na een blessure, waardoor u zich pijnloos kunt bewegen.

Acuraflex crème ontspant de spieren, revitaliseert de huid en spieren en vermindert snel het gevoel van “vermoeide voeten”.

Lees hier meer over de Acuraflex producten.

13. Wat is artrose en hoe kan ACURAFLEX helpen?

Artrose maakt bijna de helft van alle soorten artritis uit en wordt gekenmerkt door de vernietiging van het gewrichtskraakbeen. Andere namen voor artrose zijn degeneratieve artritis, degeneratieve gewrichtsziekte of artrose. De meest aangetaste lichaamsdelen zijn vingers, wervelkolom, heupen, knieën en voeten. Het meest getroffen zijn mensen van middelbare leeftijd en ouderen. Ook hebben vrouwen meer kans om aan deze aandoening te lijden dan mannen.

Artsen schrijven natuurlijke remedies voor, zoals Acuraflexa voor milde of vroege stadia van artrose, en in gevorderde en ernstige gevallen als aanvulling op de reguliere farmaceutische therapie. Afhankelijk van het stadium van de aandoening en hoe ernstig de symptomen zijn, is het indien mogelijk altijd een goed idee om alleen natuurlijke medicijnen te gebruiken, omdat ze gunstig zijn voor het organisme en een breed scala aan positieve effecten hebben op alle organen en lichaamsdelen.

Lees meer over de werking van Acuraflex en de natuurlijke ingrediënten.

Hoe kan Acuraflex helpen bij artrose?

De combinatie van ingrediënten in Acuraflex capsules en crème heeft een pijnstillende werking en verlicht of elimineert zelfs pijn, vermindert zwelling in de gewrichten, elimineert ochtendstijfheid en zwakte in de benen. Ze verhogen onder andere de gewrichtsbeweging binnen de eerste maand na gebruik, versterken de gewrichten en pezen met 45% en beïnvloeden de ontstekingstoestand binnen de eerste twee weken na gebruik. Glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat in capsules vertragen de progressie van artrose door het verminderen van de slijtage van het kraakbeen, terwijl curcumine zorgt voor de ontstekingsprocessen in het lichaam. Acuraflex capsules veroorzaken geen bijwerkingen.

Als u niet zeker weet of twijfelt of u Acuraflex moet gebruiken, raden wij u ten zeerste aan om met uw arts of apotheker te praten en hun mening te vragen. Acuraflex is niet bedoeld voor kleine kinderen.

14. Kan ACURAFLEX helpen bij kniepijn?

Acuraflex-crème en -capsules zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die effectief pijn willen verminderen, mobieler en flexibeler willen worden zonder synthetische medicijnen te gebruiken, evenals voor degenen die hun reguliere therapie ondergaan en geen aanvullende synthetische pijnstillers mogen gebruiken. Acuraflex-capsules worden aanbevolen voor mensen die pijn in de botten, knieën, gewrichten en spieren ondervinden als gevolg van aandoeningen zoals artritis, ischias, botbreuken, ligamentletsel, spierspanning, ochtendstijfheid en harde gewrichten, zwakte in de benen, boven- en onderbenen een deel van de rug, schouders, nek, ellebogen en alle gewrichten in het lichaam. Acuraflex-capsules verminderen zwelling en gewrichtspijn, verhogen gewrichts- en spiermobiliteit, versterken de pezen en gewrichten met 45%, versnellen de regeneratie van het lichaam na verwondingen en zorgen ervoor dat u pijnloos kunt bewegen. Capsules zijn ook bedoeld voor jongeren, professionele en recreatieve atleten die lijden aan chronische of acute verwondingen en pijnen.

Acuraflex-crème wordt snel geabsorbeerd en kan als zodanig de pijn tijdelijk verlichten. Vermindert de scherpe pijn die typerend is voor acute verwondingen veroorzaakt door een verstuiking, kneuzing of zwelling, en werkt ook goed bij chronische pijn. Op een volledig natuurlijke manier biedt het onmiddellijke verlichting bij aandoeningen zoals ischias, artritis, reuma, kniepijn, reumatoïde artritis, osteoporose, beenpijn, osteoartritis en algemene bot- en gewrichtspijn.

We raden aan om tegelijkertijd Acuraflex-capsules en -crème te gebruiken, omdat de capsules langdurig op de symptomen inwerken en de crème rechtstreeks van buitenaf op het pijnlijke gebied van het lichaam werkt.

Bekijk onze speciale aanbieding.

15. Hoe kan ACURAFLEX helpen bij rugpijn?

Acuraflex-crème en -capsules zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die effectief pijn willen verminderen, mobieler en flexibeler willen worden zonder synthetische medicijnen te gebruiken, evenals voor degenen die hun reguliere therapie ondergaan en geen synthetische pijnstillers mogen gebruiken. Acuraflex-capsules worden aanbevolen voor mensen die pijn in de botten, knieën, gewrichten en spieren ondervinden als gevolg van aandoeningen zoals artritis, ischias, botbreuken, ligamentletsel, spierspanning, ochtendstijfheid en harde gewrichten, zwakte in de benen, boven- en onderbenen een deel van de rug, schouders, nek, ellebogen en alle gewrichten in het lichaam.

Acuraflex-capsules verminderen zwelling en gewrichtspijn, verhogen gewrichts- en spiermobiliteit, versterken de pezen en gewrichten met 45%, versnellen de regeneratie van het lichaam na verwondingen en zorgen ervoor dat u pijnloos kunt bewegen. Capsules zijn ook bedoeld voor jongeren, professionele en recreatieve atleten die lijden aan chronische of acute verwondingen en pijn.

Acuraflex-crème wordt snel geabsorbeerd en kan als zodanig de pijn tijdelijk verlichten. Vermindert de scherpe pijn die typerend is voor acute verwondingen veroorzaakt door een verstuiking, zwelling en uitademing, en werkt ook goed bij chronische pijn. Op een volledig natuurlijke manier biedt het onmiddellijke verlichting bij aandoeningen zoals ischias en artritis, reuma, kniepijn, reumatoïde artritis, osteoporose, beenpijn, osteoartritis en algemene bot- en gewrichtspijn.

We raden aan om tegelijkertijd Acuraflex-capsules en -crème te gebruiken, omdat capsules langdurig op de symptomen inwerken en de crème rechtstreeks van buitenaf op het pijnlijke deel van het lichaam werkt.

Bekijk onze speciale aanbieding.

16. Hoe kan ACURAFLEX helpen bij gewrichtspijn?

Acuraflex capsules bevatten een effectieve formule van natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun sterke ontstekingsremmende werking. De natuurlijke ingrediënten in Acuraflex capsules werken effectief bij acute en chronische bot- en gewrichtspijnen, ze smeren de gewrichten en regenereren het kraakbeen en voorkomen verdere degeneratie, verlichten ontstekingen en pijn in de gewrichten, verminderen ontstekingssymptomen als gevolg van verstuikingsblessures, herstellen en vergroten de gewrichtsmobiliteit, verhogen de elasticiteit van het bindweefsel in en rond de gewrichten en zorgen voor een langdurige verlichting van de pijn en werken anti-inflammatoir.

Acuraflex crème wordt snel geabsorbeerd en kan als zodanig de pijn tijdelijk verlichten. Het vermindert de scherpe pijn die typisch is voor acute verwondingen veroorzaakt door verstuiking, kneuzing en zwelling, en werkt ook goed bij chronische pijn. Op een volledig natuurlijke manier biedt het onmiddellijk verlichting bij aandoeningen zoals ischias en artritis, reuma, kniepijn, reumatische artritis, reumatische artritis, osteoporose, pijn in de benen, artrose en algemene bot- en gewrichtspijn.

Meer informatie over Acuraflex capsules en crème.

17. Hoe kan ACURAFLEX helpen bij botpijn?

Acuraflex capsules zijn een natuurlijk ontstekingsremmend voedingssupplement dat op de lange termijn de mobiliteit van gewrichten en botten verhoogt en pijnlijke spierkrampen vermindert. De effectieve formule van Acuraflex capsules is gebaseerd op talrijke wetenschappelijke studies die de efficiëntie en veiligheid van plantenextracten, vitaminen, antioxidanten en andere natuurlijke ingrediënten hebben bevestigd. Acuraflex bevat alleen natuurlijke extracten, vitaminen en antioxidanten van topkwaliteit zoals curcumine, Indiase wierook, piperine (extract van zwarte peper), glucosamine, chondroïtinesulfaat, magnesium, calcium en B6, B1 en D3 vitaminen. Acuraflex capsules verminderen op natuurlijke wijze ontstekingen, zwellingen, acute en chronische pijn in botten en gewrichten, revitaliseren spieren, pezen, ligamenten, botten, en beïnvloeden ischias en artritis. Acuraflex capsules zijn 100% natuurlijk en effectief.

Acuraflex crème ontspant de spieren, verwijdert krampen, revitaliseert de huid en spieren en verhelpt snel het gevoel van “vermoeide voeten”. Zowel de capsules als de crème werken ook preventief.

We raden aan om tegelijkertijd Acuraflex-capsules en -crème te gebruiken, omdat capsules langdurig op de symptomen inwerken en de crème rechtstreeks van buitenaf op het pijnlijke deel van het lichaam werkt.

Bekijk onze speciale aanbieding.

18. Hoe kan ACURAFLEX helpen bij spierkrampen?

Acuraflex capsules zijn een natuurlijk ontstekingsremmend voedingssupplement dat op de lange termijn de beweeglijkheid van gewrichten en botten verhoogt en ook pijnlijke spierkrampen vermindert. De effectieve formule van Acuraflex capsules is gebaseerd op talrijke wetenschappelijke studies die de efficiëntie en veiligheid van plantenextracten, vitaminen, antioxidanten en andere natuurlijke ingrediënten hebben bevestigd. Acuraflex bevat alleen natuurlijke extracten, vitaminen en antioxidanten van topkwaliteit zoals curcumine, Indiase wierook, piperine (extract van zwarte peper), glucosamine, chondroïtinesulfaat, magnesium, calcium en B6, B1 en D3 vitaminen. Acuraflex capsules verminderen op natuurlijke wijze ontstekingen, zwellingen, acute en chronische pijn in botten en gewrichten, revitaliseren spieren, pezen, ligamenten, botten, en beïnvloeden ischias en artritis. Acuraflex capsules zijn 100% natuurlijk en effectief.

Acuraflex crème ontspant de spieren, verwijdert krampen, revitaliseert de huid en spieren en verhelpt snel het gevoel van “vermoeide voeten”. Zowel de capsules als de crème werken ook preventief.

We raden aan om tegelijkertijd Acuraflex-capsules en -crème te gebruiken, omdat capsules langdurig op de symptomen inwerken en de crème rechtstreeks van buitenaf op het pijnlijke deel van het lichaam werkt.

Bekijk onze speciale aanbieding.

19. Informatie over de levering, tarieven en gratis levering.

De levering is gratis voor alle bestellingen boven de 60,00 €. Indien uw totaal minder dan 60,00 € bedraagt, wordt u ook een bedrag van 4,30 € in rekening gebracht voor de levering. Er zijn geen extra verborgen kosten.

Onze bezorgpartner is GLS bezorgservice. Als het product voor 12 uur ‘s morgens wordt besteld, wordt uw pakket dezelfde dag nog naar u verzonden, behalve in het weekend en op feestdagen. De levertijd bedraagt 2-3 werkdagen vanaf de datum van verzending. Mocht u het niet binnen 4 werkdagen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voorafgaand aan de levering zal de bezorger u bellen, en als u niet thuis bent, kunt u altijd een andere plaats of tijdstip van levering regelen. Bij het plaatsen van uw bestelling raden wij u aan het adres op te geven waar u de komende 2-4 werkdagen in de ochtenduren bent. Als u aan het werk bent, geef dan de naam en het adres van uw bedrijf op samen met uw naam en achternaam. De zending is discreet verpakt.

Wanneer u producten van onze officiële website bestelt, garanderen wij u een snelle levering, de laagste prijs en volledige discretie.

Het bestellen van Acuraflex producten is eenvoudig en snel, de aankoop is discreet en de betaling is 100% veilig.

U kunt uw bestelling van Acuraflex producten plaatsen op de volgende manieren:

1.) Door het bestelformulier op deze website te gebruiken. Klik hier en plaats uw bestelling direct via ons bestelformulier (selecteer producten en hoeveelheden, klik op volgende en vul uw gegevens in, selecteer uw betaalmethode en bevestig uw bestelling).

2.) Bestellen door een e-mail te sturen naar: info@acuraflex.nl. Vermeld bij het schrijven van een bericht al uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, postcode, plaats), alsmede welk product u wilt bestellen en hoeveel verpakkingen u wenst te ontvangen. Na het verzenden van uw e-mail met de bestelling, ontvangt u een betaalverzoek van PayPal. Uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.


Al uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met het geldende privacybeleid, altijd met de grootst mogelijke bescherming van uw privacy en anonimiteit. Uw persoonlijke gegevens worden geheim gehouden en zullen niet aan derden worden verstrekt of ter beschikking worden gesteld.

20. Eenvoudig bestellen, discreet kopen en veilig betalen.

Het bestellen van Acuraflex producten is eenvoudig en snel, de aankoop is discreet en de betaling is 100% veilig.

U kunt uw bestelling van Acuraflex producten op de volgende manieren plaatsen:

1.) Via het bestelformulier op deze website. Klik hier en plaats uw bestelling direct via ons bestelformulier (selecteer producten en aantallen, klik op volgende en vul uw gegevens in, selecteer uw betaalmethode en bevestig uw bestelling).

2.) Bestellen door een e-mail te sturen naar: info@acuraflex.nl. Vermeld bij het schrijven van een bericht al uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, postcode, plaats), alsmede welk product u wilt bestellen en hoeveel verpakkingen u wenst te ontvangen. Na het verzenden van uw e-mail met de bestelling, ontvangt u een betaalverzoek van PayPal. Uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Onze koeriers bellen u voor de levering en als u op dat moment niet op het vermelde adres bent, kunt u eenvoudig een andere tijd of locatie voor de levering regelen. Bij het plaatsen van uw bestelling raden wij u aan om het adres op te geven waar u zich de komende 2-4 werkdagen in de ochtenduren bevindt. Als u aan het werk bent, geef dan de naam en het adres van uw bedrijf op samen met uw naam en achternaam. De zending is discreet verpakt.


Betaling is 100% veilig.

Wij bieden drie betaalmethoden met PCI Compliance standaard.

1.  Veilig betalen met uw Debit- of Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover…) met PCI Compliance standaard. De naleving van de compliance-norm voor de betaalkaartindustrie wordt door de kredietkaartmaatschappijen vereist om online transacties te beveiligen en te beschermen tegen identiteitsdiefstal. Houd er rekening mee dat we GEEN credit-/debitkaartnummers opslaan.

 

2. Betalen via PayPal; u kunt met uw creditcard betalen via PayPal, zelfs als u geen PayPal-account heeft.

3. Directe overschrijving; Vooruitbetaling (factuur) – betaling via overschrijving of internetbankieren.


Al uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met het geldende privacybeleid, steeds met de grootst mogelijke bescherming van uw privacy en anonimiteit. Uw persoonlijke gegevens worden geheim gehouden en zullen niet aan derden worden verstrekt of ter beschikking worden gesteld. Houd er rekening mee dat wij GEEN creditcard-/betaalkaartnummers opslaan.

21. Worden pakketten discreet verzonden?

De discretie van onze klanten is erg belangrijk voor ons, dus het pakket wordt verzonden zonder logo en zonder sticker met informatie over inhoud van de verpakking. De koerier van de GLS-bezorgservice weet niet wat er in het pakket zit en u kunt er zeker van zijn dat niemand behalve u bekend is met de inhoud.

22. Hoe bestelt u onze producten als u niet in Nederland woont?

Als u Acuraflex producten wilt kopen en u woont niet in Nederland, dan kunt u deze bestellen op de internationale webpagina www.acuraflex.com of u kunt ons uw leveringsinformatie sturen op e-mail: info@acuraflex.nl en wij sturen u onze producten, waar u ook bent.

Secure Payment

EENVOUDIGE AANKOOP & VEILIGE BETALING

Eenvoudige bestelling, discrete aankoop en veilige betaling. > Meer...

delivery

GRATIS EN DISCRETE LEVERING

Levering is gratis voor alle bestellingen boven de 60,00 €. Alle producten zijn discreet verpakt. > Meer...

Acuraflex natural

Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES

Acuraflex natural
Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES