BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@acuraflex.nl

Een Natuurlijke en Effectieve oplossing voor problemen met gewrichten, spieren, artritis en ischias.

ACURAFLEX is de sterkste en meest effectieve set natuurlijke ontstekingsremmende crème en capsules voor de behandeling van artritis en ischias, evenals pijn in gewrichten en spieren.

ARTRITIS – Oorzaken, Symptomen, Behandelingen

Artritis is een veel voorkomende naam voor de verscheidenheid aan ontstekingsprocessen van de gewrichten, die leiden tot het verlies van gewrichtskraakbeen. Artritis is niet slechts één enkele voorwaarde, maar eerder een reeks van wel 100 verschillende voorwaarden die pijn veroorzaken en uw mobiliteit beperken. Hoe frequenter de pijn is, hoe waarschijnlijker het wordt veroorzaakt door artrose en reumatoïde artritis.

De oorzaken van artritis

De oorzaken van artritis zijn nog onbekend, maar zijn meestal verbonden aan genetische aanleg en virale of bacteriële infecties. Het kan zich geleidelijk en progressief ontwikkelen. Meestal komt het voor bij ouderen, maar door de toenemende trend van een “sedentaire” levensstijl, kan het ook voorkomen bij jongeren en mensen van middelbare leeftijd. Artritis komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

De symptomen van artritis zijn:

 • Uitputting,
 • Ochtendstijfheid,
 • Opzwelling,
 • Warmte en pijn in de gewrichten,
 • Vervorming van gewrichten,
 • Het ontstaan van onderhuidse knopen of bultjes,
 • Ophoping van water in het kniegebied.

De behandeling van artritis

De behandeling van reumatische aandoeningen, waaronder artritis, is gericht op het verminderen van pijn en ontstekingen, het voorkomen van verdere schade aan botten en ligamenten in de gewrichten en het vergroten van de gewrichtsbeweging en -mobiliteit. Voor de behandeling van artritis, schrijven artsen meestal geneesmiddelen zoals corticosteroïden voor. In de meeste gevallen zijn ze succesvol in het verminderen van ontstekingen, maar ook in het vertragen van verdere gewrichtsschade. Maar corticosteroïden kunnen vaak alleen de gezondheidstoestand van de patiënt op korte termijn verbeteren, terwijl ze de effectiviteit in het gebruik op lange termijn verliezen, en bovendien staan ze bekend om het veroorzaken van ernstige bijwerkingen. Vanwege de ernstige gevolgen en bijwerkingen van deze medicijnen op lange termijn, wenden steeds meer mensen zich tot Acuraflex – een combinatie van natuurlijke crème en capsules.

RHEUMATOÏDE ARTRITIS – Oorzaken, Symptomen, Behandeling

Reumatoïde artritis is een chronische ontstekingsaandoening die, naast de gewrichten, het kraakbeen en de botten, de huid, de longen, de ogen, het hart en de bloedvaten negatief kan beïnvloeden. Het proces begint met het synovium, de membranen die de gewrichten ondersteunen en het kraakbeen voeden, en leidt uiteindelijk tot de geleidelijke vernietiging van het bot zelf. Bij progressieve reumatoïde artritis wordt de kraakbeenvernietiging versneld wanneer de vloeistof en de ontstekingscellen zich ophopen in het synovium, waardoor een groei (panus) wordt gevormd, die bestaat uit verdikt gewrichtsweefsel. Panus produceert meer enzymen die het nabijgelegen kraakbeen vernietigen, waardoor de status van het aangetaste gebied verslechtert en meer ontstekingscellen worden aangetrokken, waardoor het ontstekingsproces zich opnieuw voordoet.

De oorzaken van reumatoïde artritis:

 • Auto-immuunziekte,
 • Genetische factor,
 • Virale of bacteriële infecties,
 • Andere oorzaken.

De symptomen van reumatoïde artritis:

 • Warme en gezwollen gewrichten,
 • Stijfheid die meestal meer uitgesproken is in de ochtend en na langdurige inactiviteit,
 • Vermoeidheid, verhoogde lichaamstemperatuur en ongecontroleerd gewichtsverlies.

Vroege reumatoïde artritis treft meestal de kleinere gewrichten, vooral die op vingers en voeten. Aangezien de ziekte vordert, spreiden de symptomen vaak uit naar andere verbindingen, zoals: de knieën, de enkels, de ellebogen, de heupen, en de schouders. In de meeste gevallen verschijnen de symptomen in dezelfde gewrichten aan beide zijden van het lichaam. Ongeveer 40 percent van mensen met reumatoïde artritis heeft ook tekenen en symptomen die geen gewrichten aantasten. De reumatoïde artritis kan veel andere niet verwante structuren, met inbegrip van huid, longen, hart, nieren, speekselklieren, zenuwweefsel beïnvloeden. De tekens en de symptomen van reumatoïde artritis kunnen in sterkte variëren en kunnen sporadisch voorkomen en verdwijnen. In de loop van de tijd, kan de reumatoïde artritis misvormingen veroorzaken en gewrichten van hun plaats bewegen.

De behandeling van reumatoïde artritis:

Er is geen behandeling voor reumatoïde artritis. Er zijn farmaceutische of natuurlijke remedies die de symptomen verlichten, verdere verspreiding van de ziekte voorkomen of preventief handelen. Daarnaast wenden artsen en patiënten zich over het algemeen naar het gecombineerde gebruik van farmaceutische en natuurlijke geneesmiddelen tegelijkertijd. Meestal worden farmaceutische medicijnen voor een korte periode gebruikt omdat ze bijwerkingen kunnen veroorzaken en op de langere termijn schadelijk kunnen zijn voor het lichaam, terwijl de natuurlijke remedies zoals Acuraflex crème en capsules voor langere termijn kunnen worden gebruikt , of gecombineerd, omdat ze geen bijwerkingen veroorzaken.

Artsen schrijven farmacotherapie voor, afhankelijk van het stadium van de aandoening, de ernst van de symptomen, de benodigde tijd (korte of lange termijn) en of de patiënt al andere geneesmiddelen gebruikt die niet gemengd mogen worden met reumatoïde artritismedicijnen.

Afhankelijk van de graad van de aandoening en de ernst van de symptomen, schrijven artsen gewoonlijk medicijnen zoals voor:

 • Niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen voor het verminderen van pijn en ontstekingen (de meest voorkomende bijwerkingen kunnen zijn: oorsuizen, maagirritatie, andere maagproblemen en in ernstige gevallen – hartproblemen, lever- en nierschade),

 • Steroïden, corticosteroïden – verminderen ontstekingen, pijn en vertragen gewrichtsschade (de meest voorkomende bijwerkingen kunnen botverdunning, gewichtstoename en zelfs diabetes zijn),

 • Anti-reumatische geneesmiddelen die de aandoening veranderen en de progressie van reumatoïde artritis kunnen vertragen, de gewrichten en andere permanente weefselschade kunnen sparen (de meest voorkomende bijwerkingen variëren, maar kunnen leverschade, onderdrukking van het beenmerg en ernstige longinfectie omvatten).

   

Artsen schrijven natuurlijke geneesmiddelen voor zoals Acuraflex voor milde symptomen of vroege stadia van reumatoïde artritis en in gevorderde tot ernstige gevallen als aanvulling op de reguliere farmaceutische therapie. Afhankelijk van het stadium van de aandoening en hoe ernstig de symptomen zijn, is het, indien mogelijk, altijd een goed idee om alleen natuurlijke geneeskunde te gebruiken, omdat ze gunstig zijn voor het organisme en een breed scala aan positieve effecten hebben op alle organen en lichaamsdelen. > Meer informatie over de effecten en natuurlijke ingrediënten van Acuraflex.

Hoe kan Acuraflex helpen bij reumatoïde artritis?

Acuraflex-capsules bevatten glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat, die beide de progressie van reumatoïde artritis verminderen door bij te dragen aan het vertragen van het verlies van kraakbeen en de verslechtering ervan. Het gebruik van chondroïtinesulfaat verhoogt de mobiliteit van gedegenereerde gewrichten, vermindert de pijn en de noodzaak van het gebruik van niet-steroïde en ontstekingsremmende medicijnen. Curcumine werkt op ontstekingsprocessen in het lichaam, vermindert of elimineert symptomen zoals ochtendstijfheid, verlengt de mobiliteitsperioden en vermindert zwelling van de gewrichten. Acuraflex-producten veroorzaken geen bijwerkingen en kunnen in combinatie met medicijnen worden gebruikt.

Acuraflex-crème werkt ontstekingsremmend en verlicht snel pijn. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid en de zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke en genezende ingrediënten met ontstekingsremmende en voedende eigenschappen zorgen voor een onmiddellijke verlichting. Acuraflex-crème bevat veel hoogwaardige, effectieve en veilige ingrediënten zoals etherische oliën en extracten verkregen uit curcumine, aloë vera, kamfer, eucalyptus, gember, abrikozenpeper, menthol, wintergroen, amandel, jojoba, raapzaad, acacia en vitamine E.

Acuraflex-crème is momenteel het enige product op de markt waarvan de formule zo’n groot aantal actieve natuurlijke ingrediënten bevat.

ARTROSE – Oorzaken, Symptomen, Behandeling

Artrose is verantwoordlijk voor bijna de helft van alle soorten artritis, en het wordt gekenmerkt door de vernietiging van het gewrichtskraakbeen. Andere namen voor artrose zijn degeneratieve artritis, degeneratieve gewrichtsziekte of artrose. Lichaamsdelen die het meest worden getroffen door artrose zijn vingers, wervelkolom, heupen, knieën en voeten. In de meeste gevallen treft het mensen van middelbare leeftijd of ouderen, en vrouwen hebben er vaker last van dan mannen.

De oorzaken van artrose zijn:

 • Veroudering,
 • Obesitas,
 • Sport- en andere blessures,
 • Genetische factor.

De symptomen van artrose zijn:

 • Zwelling en stijfheid van de gewrichten, vooral na fysieke activiteit,
 • Pijn in de gewrichten tijdens en na het bewegen,
 • Botten in het midden of aan het einde van de gewrichten op de vingers,
 • Verlies van flexibiliteit van de gewrichten,
 • Terugkerende acute pijn als het aangetaste gewricht te vaak wordt gebruikt.

De behandeling van artrose:

Er is geen genezing voor artrose. Er zijn farmaceutische of natuurlijke remedies die de symptomen verlichten, verdere verspreiding van de aandoening voorkomen of preventief handelen. Zowel artsen als patiënten neigen over het algemeen naar een gecombineerd gebruik van farmaceutische en natuurlijke geneesmiddelen tegelijkertijd. Meestal worden geneesmiddelen op korte termijn genomen omdat ze bijwerkingen kunnen veroorzaken, en op de lange termijn schadelijk kunnen zijn voor het lichaam. Natuurlijke geneesmiddelen kunnen voor een langere periode worden ingenomen omdat ze geen bijwerkingen veroorzaken.

Artsen schrijven farmacotherapie voor afhankelijk van het stadium van de aandoening, de ernst van de symptomen, de benodigde tijd (korte of lange termijn) en of de patiënt al andere medicijnen heeft gebruikt die niet gemengd mogen worden met andere medicijnen voor artrose.

Afhankelijk van het stadium van de aandoening en de ernst van de symptomen, schrijven artsen meestal medicijnen en therapieën voor zoals:

 • Ontstekingsremmende medicijnen op recept (kunnen invloed hebben op lever, maag, nieren),
 • Injecties van vloeibaar cortisol (kan snel de pijn verlichten, maar kan bij herhaling bijwerkingen veroorzaken),
 • Vermindering van de belasting van de verbindingen door het gebruik van gereedschap zoals krukken en looprekken,
 • Chirurgische ingrepen.

Artsen schrijven natuurlijke geneesmiddelen voor, zoals Acuraflex voor milde symptomen of vroege stadia van artrose, en in gevorderde en ernstige gevallen als aanvulling op reguliere farmaceutische therapie. Afhankelijk van het stadium van de aandoening en de ernst van de symptomen is het, indien mogelijk, altijd een goed idee om alleen natuurlijke geneeskunde te gebruiken, omdat ze gunstig zijn voor het organisme en een breed scala aan positieve effecten hebben op alle organen en lichaamsdelen. > Meer informatie over de effecten en natuurlijke ingrediënten van Acuraflex.

Hoe kan Acuraflex helpen met artrose?

De combinatie van ingrediënten van Acuraflex capsules en crème heeft een pijnstillende werking en verlicht of schakelt de pijn uit, vermindert zwelling in de gewrichten, verwijdert of verlicht ochtendstijfheid en elimineert het gevoel van zwakte in de benen. Ze verhogen onder andere de flexibiliteit van de gewrichten binnen een maand, versterken de gewrichten en pezen met 45% en beïnvloeden de ontstoken delen van het lichaam, veroorzaakt door artrose, binnen de eerste twee weken na gebruik. Glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat in capsules verminderen de progressie van artrose door het proces van verlies en slijtage van kraakbeen te vertragen, terwijl curcumine (kurkuma) ontstekingsprocessen in het lichaam vermindert. Ze veroorzaken geen bijwerkingen en kunnen in combinatie met andere medicijnen worden gebruikt.

ISCHIAS – Oorzaken, Symptomen, Behandeling

Ischias is een term die de pijnlijke aandoening beschrijft die ontstaat door druk op de wortel van de grote zenuw die uit het ruggenmerg komt – nervus ischiadicus. Wanneer een persoon lijdt aan ischias, voelt hij of zij een spoelende pijn van de onderrug, via de billen naar de dijen gaan en die via het onderbeen kan uitvloeien tot aan de voet. Nervus ischiadicus is de langste en dikste zenuw in het hele lichaam. Hij bestaat uit vijf kleinere zenuwen die uit het lumbosacrale deel van de wervelkolom komen en naar beneden glijden in de benen, waar hij zich vertakt in kleinere zenuwen die het kniegebied, de ledematen, voeten en vingers verbinden.

ISCHIAS

De oorzaken van ischias zijn:

Ischias is geen medische diagnose op zich – het is een symptoom van de algemene gezondheidstoestand. Meestal zijn de triggers voor ischias onder patiënten enkele van de problemen die zich voordoen in de onderrug.

De meest voorkomende oorzaken van ischias zijn:

 • Spinale schijf hernia – schijf uitsteeksel en schijf prolaps. Ischias wordt meestal veroorzaakt door de hernia van de lumbale wervelkolom.

 • Degeneratieve aandoeningen van de schijf – zijn het resultaat van microtrauma en lichaamsbelasting. Dit fenomeen kan niet worden voorkomen, maar met de juiste levensstijl kunnen de degeneratieve veranderingen worden vertraagd.

 • Spondylolyse – de frontale verplaatsing van de bovenste naar de onderste wervels, vindt meestal plaats op het niveau van de 4e en 5e lendenwervels, of de 5e lendenwervelkolom en de 1e heiligbeenwervel. Het kan ernstige pijn veroorzaken.

 • Stenose van het wervelkanaal – degeneratieve ruggenmergziekte die leidt tot vernauwing van het wervelkanaal waar het ruggenmerg en de wortels van de zenuwen doorheen gaan. Symptomen van stenose van het wervelkanaal ontstaan door de degeneratie van de schijf en de druk op de wortelzenuw. De meest voorkomende symptomen zijn pijn in één of beide benen, misvorming van de benen, knobbels, verlies van het voetgevoel, verlies van urine en controle over de ontlasting, zwakte in de benen en pijn in de rug.

De symptomen van ischias:

Helaas zijn de symptomen van het syndroom vaak pijnlijk en zeer ernstig. Wanneer de symptomen van ischias zo hevig zijn, is het vaak erg moeilijk voor een patiënt om een positie te vinden waar hij of zij geen pijn voelt, omdat bijna alle lichaamsactiviteiten kwetsend zijn. Pijn treedt op bij het zitten en liggen, maar ook bij het staan en lopen.

De meest voorkomende symptomen van ischias zijn:

 • Pijn die varieert van matig en irritant tot vurig en bijna verlammend,
 • Scherpe pijn in de onderrug van de rug die zich uitbreidt naar het been (meestal gericht op slechts één been),
 • Een branderig gevoel langs het hele been,
 • Stijfheid van de benen of minder controle over de beenbeweging,
 • Beperkte voetmobiliteit,
 • Meer pijn tijdens het zitten.

De behandeling van ischias:

Er is geen genezing voor ischias. Er zijn farmaceutische of natuurlijke remedies die de symptomen verlichten, of preventief handelen. Zowel artsen als patiënten neigen over het algemeen naar gecombineerd gebruik van geneesmiddelen en natuurlijke geneesmiddelen tegelijkertijd. Meestal worden geneesmiddelen genomen op de korte termijn omdat ze bijwerkingen kunnen veroorzaken en op de lange termijn kunnen ze schadelijk zijn voor het lichaam, daaretegen kunnen natuurlijke geneesmiddelen worden genomen voor een langere periode, of gecombineerd, omdat ze geen bijwerkingen veroorzaken.

Artsen schrijven farmacotherapie voor afhankelijk van het stadium van de aandoening, de ernst van de symptomen, de benodigde tijd (korte of lange termijn) en of de patiënt al andere medicijnen gebruikt die niet gemengd mogen worden met andere pijnstillers.

Afhankelijk van het stadium van de aandoening en de ernst van de symptomen schrijven artsen meestal medicijnen en therapieën voor zoals:

 • Behandeling met pijnstillers en ontstekingsremmers, alsmede medicijnen tegen spierkrampen (bijwerkingen van deze geneesmiddelen kunnen de lever, maag en nieren aantasten),
 • Epidurale injecties met als doel ontstekingen te verminderen,
 • Natuurlijke geneesmiddelen zoals Acuraflex capsules en crème,
 • Warm en koud kompres,
 • Stilzitten tijdens de acute stadia van de aandoening,
 • Beweging, stretching, activiteit en fysiotherapie.

Artsen schrijven natuurlijke geneesmiddelen voor, zoals Acuraflex voor milde symptomen of vroege stadia van artrose, en in gevorderde en ernstige gevallen als aanvulling op de reguliere farmaceutische therapie. Afhankelijk van het stadium van de aandoening en de ernst van de symptomen is het altijd een goed idee om alleen natuurlijke geneesmiddelen te gebruiken, omdat ze gunstig zijn voor het organisme en een breed scala aan positieve effecten hebben op alle organen en lichaamsdelen. > Meer informatie over de effecten en natuurlijke ingrediënten van Acuraflex.

Hoe kan Acuraflex helpen met Ischias?

Acuralflex-capsules bevatten curcumine extract, bekend om zijn sterke ontstekingsremmende werking, en het is vergelijkbaar met zowel voorgeschreven als gekochte ontstekingsremmers. Ze bevatten ook gemberextract en Indiaas tamian gom extract, beide met algemeen bekende ontstekingsremmende eigenschappen. Ze bevatten calcium en magnesium, evenals de vitaminen B1 en B6, die allemaal belangrijk zijn voor de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren.

Acuraflex crème bevat hoogwaardige oliën, vitamine E, aloë vera, cayennepeper en munt, waarvan de pijnstillende eigenschappen direct verlichting bieden bij toepassing op een pijnlijke plek en tegelijkertijd de huid voeden. Het bevat ook kruidenbestanddelen zoals curcumine, gember, aloë vera en andere ontstekingsremmers. Zowel de capsules als de crème veroorzaken geen bijwerkingen en kunnen worden gecombineerd met andere geneesmiddelen. Acuraflex crème is momenteel het enige product op de markt waarvan de formule zo’n groot aantal actieve natuurlijke ingrediënten bevat > Bekijk hier de prijs en bestel hier uw Acuraflex crème en capsules.

Secure Payment

EENVOUDIGE AANKOOP & VEILIGE BETALING

Eenvoudige bestelling, discrete aankoop en veilige betaling. > Meer...

delivery

GRATIS EN DISCRETE LEVERING

Levering is gratis voor alle bestellingen boven de 60,00 €. Alle producten zijn discreet verpakt. > Meer...

Acuraflex natural

Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES

Acuraflex natural
Acuraflex

CRÈME EN CAPSULES